Home » Staufferen » Spiergroepen

De spiergroepen

 

Tafel 1 'benen' tafel
Op een doeltreffende wijze worden beenspieren, vooral binnen- en buitendijen, getraind. En omdat je met je benen in de lucht ligt is deze oefening bovendien uitstekend voor de bloedsomloop. Bekijk hier de toning tafel.

Tafel 2 'reverse sit-up' tafel
Bij een gewone sit-up werkt vooral het bovenste deel van de buikspieren terwijl, om een platte buik te krijgen, vooral het onderste deel getraind moet worden. De reverse sit-up tafel doet precies dat. Hij verkleint de omvang van de lenden en versterkt je onderrug. Bekijk hier de toning tafel.

 

Tafel 3 'waist-tummy-hip' tafel
Deze tafel is uitstekend voor de zones waar vrouwen zo makkelijk vetkussentjes kweken: heupen, taille en billen. Tegelijk worden ook de lage rugspieren aan het werk gezet. Bekijk hier de toning tafel.

 

Tafel 4 'sand bag' tafel
Deze tafel geeft een intensieve training van de hele heupgordel en is speciaal ontworpen om cellulitis te lijf te gaan. Het resultaat: een vaste en gladde huid. Bekijk hier de toning tafel.

 

Tafel 5 'stretch' tafel
De stretch tafel zorgt ervoor dat de schouder- gewrichten soepeler worden en de rugspieren steviger. Je houding zal dan ook verbeteren. Bekijk hier de toning tafel.

 

Tafel 6 'circulation' tafel
Deze tafel geeft een zachte massage voor een verbeterde bloedsomloop. Deze stimulatie helpt het overtollige water en zuurafval uit je lichaam te verwijderen. Zo sluit je de sessie op een relaxte manier af. Bekijk hier de toning tafel.