Home » Staufferen » De voordelen

Wat mag je verwachten?

 

Verbeterde bloedcirculatie

Een goede bloedsomloop is essentieel voor de zuurstofvoorziening van de spieren en organen in heel het lichaam. Staufferen stimuleert de bloedcirculatie zodat je je achteraf beter en energieker voelt.

Verbeterde soepelheid

Gewrichten worden stijf als ze niet genoeg gebruikt worden. Veel mensen leiden een zittend leven en krijgen niet genoeg beweging. Staufferen kan hen helpen om met weinig inspanning toch soepel en fit te blijven.

Spierversteviging

Staufferen zal de spieren eerder verstevigen dan versterken. Het spiervolume neemt dus niet toe, terwijl de spieren toch minder slap worden. De spierspanning (tonus) verbetert en je verliest centimeters. Lees hier meer over de getrainde spiergroepen.

Figuurcorrectie

Om ook je figuur te corrigeren is het nodig om tijdens het Staufferen actief mee te doen op de tafels. Maar de inspanning die je moet leveren is vele malen kleiner dan bij andere methodes. Je wordt tenslotte ondersteund. Er zijn diverse oefeningen voor verschillende niveau's.

Verbeterde houding

Veel van de oefeningen verstevigen de rugspieren. Daardoor kan ook de lichaamshouding verbeteren.

Gewichtsverlies

Wanneer je Staufferen combineert met een gezond dieet zul je merken dat je centimeters verliest. Naast een verhoogde vetverbranding zorgt het Stauffer Concept ervoor dat de plaatsen waar je afvalt niet gaan hangen maar strak en stevig blijven.

Maak een Gratis Website met JouwWeb